Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

1252 1930

Brendel på Mister Spex

Brillemerket Brendel ble etablert i 1901 og ble i 2002 solgt til den ledende tyske optikkprodusenten Eschenbach Optik. Brendel er et av flere kjente varemerker under Eschenbachs paraply og ble overtatt spesifikt på grunn av damekolleksjonen. Eschenbach har hatt sin base i Nürnberg i nesten 100 år, hvor selskapet startet med å produsere alle typer optisk utstyr. Eschenbachs produkter omfattet alt fra forstørrelseslinser for teleskoper til mikroskoper, og produktene var beregnet på både bedrifter og privatpersoner som hadde behov for godt syn, noe som selvsagt også omfattet briller.

Varemerket Brendel står for mote, individualitet og sjarm. Brendels kolleksjoner ble opprinnelig designet utelukkende for kvinner, men tilbyr i dag også skreddersydde kvalitetsbriller for menn. Til tross for sin individualitet er Brendel alltid stilig og appellerer til aktive, dynamiske kunder som vet hva de vil ha. Varemerket er et perfekt supplement til de øvrige varemerkene i Eschenbachs portefølje (blant annet TITANflex og Marc O'Polo).

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.