Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Sommerfugl briller

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

476 3950

Sommerfugl briller

(734)

Sommerfuglbriller på Mister Spex Norge

Det er lurt å se på briller som mer enn bare en nødvendighet. De kan være kule, trendy eller elegante og bidra til å framheve personligheten din. Kunsten er å finne de rette brillene. Det er så mange forskjellige merker, farger, former og stiler, men hva passer best til nettopp deg? En god brille kan både framheve ansiktstrekkene dine og korrigere synet ditt.

Det er fire ting du må ta hensyn til når du skal bestille briller, nemlig kontrast, proporsjoner, farge og ansiktsform. Sommerfuglbriller er en ideell match til et ovalt ansikt. Til personer med brede kinnbein, smal panne og smal hake er denne typen innfatning kledelig. Fargen på innfatningen kan variere fra svart, blått eller grønt til rødt, gult eller brunt. Sommerfuglbriller har også glass av høy kvalitet og et klassisk utseende, og er komfortable å bruke.

Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder. Ta en titt på vår nye, spennende kolleksjon av sommerfuglbriller – du vil garantert finne en modell du liker! Vi har alle de største varemerkene i vår nettbutikk, så ta deg god tid og nyt handelen hos oss!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.