Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

339 1139
  • Esprit

Esprit Briller

(125)
Viser produkter 1 till 60 av 125

Briller fra Esprit

I vår nettbutikk finner du et bredt sortiment av de nyeste brillene fra Esprit. Klesprodusenten Esprit ble grunnlagt i San Francisco i 1968 og har produsert briller med styrke for menn og kvinner under merkenavnet Esprit siden 1995. Brillene fra Esprit kjennetegnes av en elegant og tidløs design. Esprits kolleksjon omfatter alt fra klassiske innfatninger i «nerdestil» til moderne garnityrmodeller. For å hjelpe deg å finne de rette brillene til ditt ansikt har vi en veiledning som viser hvilke innfatninger som kler forskjellige ansiktsformer.

Når du har funnet en stil du liker, kan du bruke vårt virtuelle prøveverktøy og prøve så mange Esprit-innfatninger du vil. Du laster bare opp et bilde av deg selv og blar gjennom vår Esprit-kolleksjon, alt sammen hjemme i din egen stue! Vår anbefaling fra 2009-kolleksjonen: Esprit ET 9342. Denne modellen er laget av plast med en unik treeffekt kombinert med en dynamisk form på innfatningen. Foretrekker du garnityrmodeller, anbefaler vi Esprit ET 9322. Brillene har en slank filigraninnfatning som gir en virkelig raffinert stil, særlig den diskré sølvfargede modellen. På Mister Spex leverer vi Esprit-brillene med plastglass av høyeste kvalitet som standard. Med belegg som beskytter mot reflekser, slitasje og smuss, vil dine Esprit-briller alltid gi deg godt syn.

Du kan også bestille dine nye briller med ekstra tynne glass, tonede glass eller glass med «lotuseffekt», som er lettere, friskere og mer vannavvisende. Skulle du ikke være 100 % fornøyd med dine nye Esprit-briller, kan du benytte deg av vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Returner brillene innen to uker fra du mottar dem og be om refusjon eller en ny modell fra Mister Spex’ sortiment.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.