Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Røde briller

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

389 4999

Røde briller

(359)

Viser produkter 1 to 60

Røde briller

Trenger du briller når du skal ut på byen? Kanskje trenger du litt oppmuntring på en grå januardag? Eller kanskje det er på tide med litt forandring? Uansett hva som er grunnen til at du vil forandre stil, bør du vurdere røde briller. Rødt for å understreke et antrekk kan være utrolig lekkert og skaper forandring uten at du må skifte ut hele garderoben. Rødt er også en farge som utstråler lidenskap, stil og estetikk, og bruker du det med måte, for eksempel i et par solbriller, blir det heller ikke for voldsomt.

Kanskje kan et par eksklusive røde briller med vinger og diamantinnfatning løfte humøret på en regntung dag? Eller en klassisk svart wayfarer-modell med en knallrød stripe på innsiden ... Eller du kan gå for røde sportsbriller!

Med Mister Spex’ enorme utvalg kan det være en god idé å innsnevre søket til farge, form og stil ved å krysse av i rutene på siden. Dermed får du opp alle de kuleste nyhetene, og akkurat det paret du faller pladask for, vil poppe opp på skjermen!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.