Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
glasses for oval faces

Briller til ovalt ansikt

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

319 5289

Briller til ovalt ansikt

(5.726)

Viser produkter 1 to 60

Briller til ovalt ansikt

En oval ansiktsform har jevne trekk og lik avstand mellom panne, nese og hakeparti, med litt høye kinnben og en definert kjevelinje. Et ovalt ansikt er et flott utgangspunkt for mange typer briller, ettersom de fleste former kler deg. Det kan i seg selv kan være et problem, siden utvalget blir så stort. Det kan være en vanskelig prosess å finne briller til et ovalt ansikt som både kler deg og passer perfekt til personligheten din. Noen ganger kan det derfor være lurt å bruke litt tid på å vurdere hva du vil at brillene skal gjøre for ansiktet ditt, og hvilket inntrykk du ønsker å skape.

Dessuten er ikke briller nødvendigvis komfortable selv om de ser bra ut. Se nøye på ansiktet ditt og finn en designdetalj på en innfatning som framhever et trekk du liker ved ansiktet ditt – for eksempel øyebrynene eller kinnbeina. Eller velg en fin farge som framhever øynene dine. Husk også at noen designere har en stil som ofte passer til bestemte ansiktsformer. Så har du først funnet en designer som lager briller du virkelig liker, kan det være lurt å se på nye kolleksjoner fra denne designeren når de kommer.

Hos Mister Spex får vi kontinuerlig inn nye stiler og modeller, og med vår 90-dagers returpolicy kan du enkelt bytte brillene dine dersom du ombestemmer deg.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.