Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Briller for firkantet ansikt

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

406 4800

Briller til rektangulært ansikt

(2.583)

Briller til firkantet ansikt

Hvis du har et firkantet ansikt, har du markert kjeve og bred panne. Du har jevne ansiktsproporsjoner, men nettere og kortere enn i et langt eller ovalt ansikt, og du har ofte definerte øyebryn eller øyelinje. Et firkantet ansikt kan være veldig attraktivt. Du kan velge å understreke de markerte trekkene med en kraftig innfatning eller å myke dem opp med en mer avrundet modell. Du bør likevel unngå en firkantet innfatning, ettersom den vil gi deg et strengt utseende og skjule de flotte kinnbeina dine. Så hva skal du velge – myk eller sterk? Det er mange designere som lager briller til firkantet ansikt og har sans for stiler som passer til slike ansikter.

Prøv lette innfatninger eller buede, avlange former, eller kanskje mykt avrundet ... Alle fungerer supert. Hvis du går for den sterke looken – hva med en kraftig farge, men i en smidig og elegant innfatning? Det er også verdt å merke seg designere som stadig lager fantastiske stiler som passer til akkurat deg. Da kan du følge deres sesongendringer og stiloppdateringer og bare se på et par av dem for å slippe å bruke så mye tid på å velge.

Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy kan være til stor hjelp når du skal velge briller, siden du kan se hvordan mange forskjellige former kler deg i løpet av kort tid. Vi tilbyr også en komplett optikertjeneste på nett og kan hjelpe deg uansett hvilken synskorreksjon du trenger.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.