Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

2390 3909
  • Cazal

Cazal Alle merker

(31)
Viser produkter 1 till 31 av 31

Cazal på Mister Spex

Uvanlige ideer, omfattende inspirasjon, et hav av erfaring og framfor alt en gjennomgripende lidenskap for design – det er ingrediensene til ethvert internasjonale brillemerke. Det beste beviset? Cazal.

Allerede på 80-tallet var varemerket kjent for briller med en unik, storslått stil og etablerte seg raskt som et symbol på hip-hop-kulturen. Selv i dag snakker folk om revolusjonen i brillemarkedet. Varemerket er alt annet enn konvensjonelt. Det har skrevet sin egen designhistorie og kommer alltid med nye ideer. Brillene fra Cazal er eksepsjonelle og har den umiskjennelige signaturen til sin tidligere sjefdesigner. Cari Zalloni, som varemerket er oppkalt etter, var ikke bare en talentfull designer, men et ekte geni når det gjaldt moter og trender. Hans livsverk og arv: Et varemerke som har vært elsket av massene i mer enn tre tiår, og som alltid har fulgt sine idealer selv etter Zallonis død.

Foruten fantastisk design holder brillene fra Cazal også høyeste kvalitet. De er laget av materialer som titan og gull og gjennomgår flere kvalitetskontroller i løpet av utviklingsprosessen. Dette gjør dem til ekte allroundere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.