Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
CO Optical Editorial
Bloggeren Swantje på motesafari i Sør-Afrika

Editorial: CO Optical

Sør-Afrika er et land med store kontraster: pulserende storbyer på den ene siden og fantastiske nasjonalparker og strender på den andre. Dette unike bakteppet av urban kultur og storslått natur er perfekt når Swantje, som skriver bloggen Offwhite Swan, skal vise frem Mister Spex sine briller fra merket CO Optical.

Strandtur med utsikt

På strendene rund Cape Town kan Swantje både nyte solen og utsikten til Table Mountain. Antrekket hennes er uslåelig. Både den to-delte drakten hennes og solbrillene stråler i spennende print og detaljer.

Safari-Chic

Farvel beige: på veien til nasjonalparken går Swantje for iøyenfallende rosa i stedet for de typiske kamuflasjefargene. Takket være den transparente innfatningen og de overdimensjonerte glassene er Cheers den perfekte modellen på safari i den afrikanske solsteiken.

Byen snakker

Swantje kombinerer stiler når hun navigerer rundt i den urbane jungelen i det sentrale Cape Town. Vårlige sokkeboots og vintage skinnjakke gir et vågalt uttrykk sammen med den rene og uformelle Future modellen.

Filter
For et mer prsist mål av din hodebredde

419 899

Solbriller

(79)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 79
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.