Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

749 749

Crush/Titanflex på Mister Spex

Titanflex har gitt sine kunder en chic og stilig look siden 1988. Robusthet og fleksibilitet er stikkord for dette brillemerket, noe som også går fram av kolleksjonen til Crush/Titanflex på Mister Spex.

Modellene fra Crush/Titanflex på Mister Spex er opptil en tredjedel lettere enn et vanlig brillepar. De er også mye mer fleksible. Designerne bak denne kolleksjonen fra Crush/Titanflex på Mister Spex er opptatt av å utvikle den aller beste teknologien, som gjør det mulig for dem å skape enda lettere og mer robuste briller og solbriller. I det omfattende sortimentet av Crush/Titanflex-briller på Mister Spex er det noe for enhver smak. Velg slanke, mørke briller på jobben og gå for noe litt mer avslappet og oppsiktsvekkende til fritidsbruk.

Mister Spex setter kunden i sentrum for kjøpsprosessen. Velg fire innfatninger du har lyst til å prøve, så sender vi dem hjem til deg, så du kan prøve dem i 10 dager. Hvorfor lete andre steder når du har over 2000 innfatninger å velge blant og et problemfritt leveringsalternativ?

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.