Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

558 558

Face Stockholm Alle merker

(2)

Viser produkter 1 to 2

FACE Stockholm på Mister Spex

At svenskene ikke bare forstår seg på musikk og møbler, men også på mote, har de bevist gang på gang. I motemetropolene Stockholm og Göteborg skapes de nyeste trendene og videreføres med stort hell til resten av verden. Og foruten skandinaver korrigerer det svenske kultmerket FACE Stockholm nå også synet til tyske forbrukere.

Varemerket symboliserer ikke bare svensk skjønnhet og naturlighet, det overbeviser også med sin trendy og fargerike karakter. FACE Stockholms briller inspirerer med sin stilsikre og rene design, som forener form og farge på en harmonisk måte. Det svenske varemerkets suksesshistorie begynte imidlertid ikke med briller, men med makeup i Stockholm i 1982. Varemerkets grunnlegger Gun Nowak hadde allerede skapt seg et navn i motebransjen på 70- og 80-tallet og blitt en virkelig trendsetter i de fasjonable motebutikkene i Stockholm. Ettersom Nowak ikke fant makeup som passet til motekolleksjonene sine, skapte hun rett og slett sin egen kosmetikkserie. I tillegg til kosmetikk og hudpleieprodukter finnes det nå også en brillekolleksjon. Gun Nowak samarbeider i dag med datteren Martina Arfwidson, som deler sin mors lidenskap for farger og design.

Alle innfatninger er i sin helhet laget av kvalitetsmaterialer som plast, titan og metall og byr på førsteklasses håndverk. Det gir ikke bare designerne utallige muligheter, men sørger også for optimal komfort. Modellene er ideelle til hverdagsbruk og kan kombineres med en rekke klesstiler. Uansett om stilen din er elegant, avslappet, leken eller uttrykksfull, vil du finne din perfekte innfatning fra FACE Stockholm.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.