Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Festival Looks
Solbriller til sommerens festivalsesong

Festivallooken du ikke vil gå glipp av

Hver vår møtes musikk og mote i ørkenen i California for å starte festivalsesongen. Særlig motebloggerne bruker anledningen til å presentere sommerens must-haves, også tilbehør som solbriller. Noen av årets fjes: Julia fra jay.rox, Magdalena fra "Hoard of Trends" og Hristina fra "Fleur de Mode". Screen reader support enabled.

Til solbrillene

Unike former

Selv om disse unike solbrillemodellene er inspirert av geometriske former, er det ingen tvil om at de er det perfekte tilbehøret til festivallooken din! Myke farger, gylne innfatninger og cut-outs gir Magdalenas solbriller en elegant look.

Mer farge

Hristina er en av dem som elsker farger og opplever festivaltiden gjennom gule og lilla solbrillelinser. Disse fargeklattene er virkelig et must denne sesongen og finnes i både sterke, myke og halvtransparente toner.

Cat-eye

Denne trenden med et hint av 90-tallet rocker virkelig festivaltiden i sommer! Julia topper sitt antrekk med smale solbriller i cat-eye stil. Helt klart en trendsetter!

Filter
For et mer prsist mål av din hodebredde

479 3219
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.