Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Fest under åpen himmel

Fest under åpen himmel

Trendy solbriller til festivalsommeren!

Retro Rave

Retro Rave

Ta med den klassiske Lennonstilen på festival i sommer! De store metallinnfatningene er perfekte i kombinasjon med en sjarmerende boho-look.

Flere høydepunkt

Minimal Music

Neon Nights

Futuristisk design, vågale farger og iøynefallende XL-modeller. Stilen som skriker statement og løfter antrekket ditt til et nytt nivå. Neontoner gir deg den perfekte festival-looken.

Flere høydepunkt

Neon Nights / Sporty Sounds

Back to the 90's

Supersmale solbriller er en selvfølge denne festivalsesongen. Velg oval, rektangulær eller kattøyemodell sammen med en lys jeans for den ultimate 90-tallsfølelsen.

Flere høydepunkt

Har du ikke funnet den riktige enda?

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.