Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

1413 1413

Gant Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

GANT i Mister Spex’ nettbutikk

Det tradisjonsrike varemerket Gant har på en unik måte kombinert den avslappede amerikanske stilen med europeisk eleganse i over 60 år. Gant har alltid fingeren på pulsen og fanger opp moderne trender uten av den grunn å gi slipp på sin karakteristiske sporty-elegante stil. Varemerket har alltid vært både klassisk og moderne på samme tid, og dette er tilsynelatende årsaken til Gants fenomenale suksess.

Luksusmerket utstråler stilig eleganse kombinert med en avslappet, sporty collegelook. Brillene fra Gant er i duse farger med rene, klassiske linjer og kan lett kombineres med forskjellige stiler. Varemerket har alltid vært assosiert med en helamerikansk look påvirket av elegante, europeiske trender. Varemerkets grunnlegger Bernard Gantmacher ble gjentatte ganger inspirert av studenter fra Yale University-eliten før han startet selskapet sitt. Deres avslappede og sporty livsstil og lagdrakter påvirket hans tidlige kreasjoner, og i dag gjenspeiles dette i Gants populære dame- og herrekolleksjoner.

Det svensk-amerikanske varemerket Gants suksesshistorie startet med en skjorte i New Haven på 40-tallet. Bernard Gantmacher sydde først krager i en klesfabrikk i New York og startet senere eget firma som produserte skjorter for kjente varemerker. Han broderte en G i en rombe på skjortene sine, og dette skulle senere bli varemerkets logo, som du fortsatt finner på mange av Gants brilleinnfatninger i dag. Det varte ikke lenge før Gant ble en skjorteprodusent med førsteklasses renommé. Til slutt etablerte Gantmachers sønner, som hadde deltatt i familiebedriften, varemerket Gant of New Haven i 1949 og fikk enorm suksess med Gant-skjorten. I tiårene som fulgte, utviklet den tidligere herreskjortekolleksjonen seg til å bli et velrenommert sport og fritidsmerke som blant annet produserte hjemmeinnredning, klokker, parfyme og selvsagt briller. I dag viderefører over 300 Gant-butikker i mer enn 70 land suksesshistorien.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.