Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

1470 1470

Jil Sander på Mister Spex

Designeren Jil Sander startet sin karriere i 1968 med åpningen av en eksklusiv motebutikk i Hamburg Pöselsdorf. Tidligere hadde tekstilingeniøren arbeidet som redaktør i flere motemagasiner. I 1973 lanserte hun sin første kolleksjon. Gjennombruddet fikk hun med oppfinnelsen av «the Onion Look», forløperen for lag-på-lag-stilen. Navnet hennes ble så kjent på grunn av suksessen til kolleksjonen at Jil Sander grunnla sitt eget varemerke under eget navn i 1978. På begynnelsen av 1980-tallet utviklet Sander til slutt stilen som assosieres med navnet hennes rundt om i verden. Med rene, enkle snitt og fravær av overlessede detaljer skapte hun den nye businesslooken for kvinner – en klassisk stil man fortsatt ser på kontorer den dag i dag: Jil Sander-drakten med hvit skjorte og trenchcoat i diskré farger. Omtrent samtidig ble hudpleieserien og den populære, prisvinnende parfymekolleksjonen fra Jil Sander lansert. Hun designet sin første herrekolleksjon i 1997.

I 2004, etter et tre år langt opphold, trakk Jil Sander seg omsider ut av selskapet. I dag eies varemerket Jil Sander av et britisk investeringsselskap. Sjefdesigner er Raf Simons, som har klart å opprettholde Sander-looken. Varemerket er fortsatt kjent for sin tidløse, bevisst enkle og elegante mote med en minimalistisk tilnærming – en stil som ofte betraktes som typisk tysk. Foruten kleskolleksjoner for kvinner og menn, kosmetikkprodukter og accessoirer kan du også kjøpe briller fra Jil Sander.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.