Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

1124 1124

Jil Sander Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

Jil Sander på Mister Spex

Designeren Jil Sander startet sin karriere i 1968 med åpningen av en eksklusiv motebutikk i Hamburg Pöselsdorf. Tidligere hadde tekstilingeniøren arbeidet som redaktør i flere motemagasiner. I 1973 lanserte hun sin første kolleksjon. Gjennombruddet fikk hun med oppfinnelsen av «the Onion Look», forløperen for lag-på-lag-stilen. Navnet hennes ble så kjent på grunn av suksessen til kolleksjonen at Jil Sander grunnla sitt eget varemerke under eget navn i 1978. På begynnelsen av 1980-tallet utviklet Sander til slutt stilen som assosieres med navnet hennes rundt om i verden. Med rene, enkle snitt og fravær av overlessede detaljer skapte hun den nye businesslooken for kvinner – en klassisk stil man fortsatt ser på kontorer den dag i dag: Jil Sander-drakten med hvit skjorte og trenchcoat i diskré farger. Omtrent samtidig ble hudpleieserien og den populære, prisvinnende parfymekolleksjonen fra Jil Sander lansert. Hun designet sin første herrekolleksjon i 1997.

I 2004, etter et tre år langt opphold, trakk Jil Sander seg omsider ut av selskapet. I dag eies varemerket Jil Sander av et britisk investeringsselskap. Sjefdesigner er Raf Simons, som har klart å opprettholde Sander-looken. Varemerket er fortsatt kjent for sin tidløse, bevisst enkle og elegante mote med en minimalistisk tilnærming – en stil som ofte betraktes som typisk tysk. Foruten kleskolleksjoner for kvinner og menn, kosmetikkprodukter og accessoirer kan du også kjøpe briller fra Jil Sander.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.