Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml

 AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml frontvisning

AoSept Plus with HydraGlyde 360 ml

Alle fordeler oppsummert:

  • Perfekt for tørre og ømfintlige øyne
  • Dypgående rens takket være peroksidsystem
  • Egner seg for alle myke kontaktlinser
  • Er spesielt egnet for silikonhydrogenlinser
  • Uten konserveringsmidler

    Alltid klart syn med Aosept Plus med HydraGlyde

    Hvis du leter etter en kraftig dyptrensende og pålitelig desinfeksjon av kontaktlinsene dine, er Alcon rett for deg: Pleieproduktet Aosept Plus med HydraGlyde er ideelt for alle moderne kontaktlinsetyper, inkludert silikonhydrogel-linser. Løsningen er fri for konserveringsmidler og derfor spesielt skånsom mot øynene. Takket være den patenterte HydraGlyde Moisture-teknologien tilbyr peroksidløsningen ekstra mye friskhet: Den unike matrisen tiltrekker seg fuktighet og binder den hele til dagens slutt. I tillegg til forbedret fukting, renser en kraftig trippeleffekt svært effektivt, oppløser pålitelig smuss og avleiringer samt forbedrer lipid- og proteinfjerningen. For plettfrie, rene kontaktlinser og klart syn!

    Et fantastisk team for komfort hele dagen

    I kombinasjon med Air Optix plus HydraGlyde får du maks ut av den unike effekten som HydraGlyde Moisture-teknologien tilbyr: Månedslinsene er nemlig utstyrt med samme fuktkomponent som Aosept Plus med HydraGlyde, slik at løsningen kan utbytte effekten på best mulig vis. Overflaten på linsene er innkapslet i en fuktighetspute som holder på og frigjør fukt i 16 timer, noe som gir deg emn frisk følelse som varer.

    Pleieprodukter for upåklagelig renhet

    For at du problemfritt skal kunne nyte den unike komforten fra morgen til kveld, følg pakningsvedlegget til Aosept Plus med HydraGlyde. Det er spesielt viktig ved bruk av peroksidløsninger at du tillater tilstrekkelig tid: Det er best å lagre linsene dine i pleieproduktet over natten, og alltid i minst 6 timer. Skyll deretter kontaktlinsene med saltvann før du setter dem inn. Aosept Plus med HydraGlyde må aldri komme direkte inn i øyet.

    Aosept Plus kontaktlinsepleie med HydraGlyde er tilgjengelig i ulike pakningsstørrelser. For ferien finnes det praktisk pleiesettet tilpasset håndbagasjen, inkludert lommespeil. Enkeltflaskene à 360 ml leveres med kontaktlinseetui inkludert katalysator, 4-pakningen er den ideelle størrelsen for en 6-pakning med månedslinser.

    Tilgjengelige varianter

    Gratis frakt over 700 kr

    Pris

    Inklusiv MVA

    Gratis 45 kr

    195 kr

    542 kr per 1l

    Du sparer N/A

    Produktet er ikke på lager, men blir snart tilgjengelig igjen.

     

    Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

    Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

    Betalingsmetoder

    Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

    Levering

    Posten Logo

    For en trygg netthandel

    TRYGG E-Handel Logo