Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

  • Biofinity

Biofinity Kontaktlinser

(5)
Viser produkter 1 till 5 av 5

BIOFINITY kontaktlinser

Biofinity er en månedslinse fra CooperVision. Linsene er så pustende at de kan brukes kontinuerlig i opptil 30 dager både natt og dag. Med Biofinity kontaktlinser får du en helt ny frihet og uavhengighet, siden du slipper daglig rengjøring og oppbevaring. Biofinity er et banebrytende produkt fra CooperVision med det innovative, patenterte materialet Aquaform. Linsene er ultramyke og så komfortable at du glemmer at du har dem på! Biofinity kontaktlinser har en lyseblå toning som gjør det lett å håndtere linsene og finne dem i etuiet.

Linsene fås i et bredt spekter av dioptrier fra +8,00D til -12,00D, noe som gjør at svært mange kunder kan nyte godt av Biofinitys fordeler. Takket være et vanninnhold på 48 % og ekstremt høy oksygengjennomtrengelighet (160Dk/t) gir Biofinity kontaktlinser optimal komfort med krystallklart syn og friske øyne.

Dessuten er Biofinity månedslinser fri for tilsetningsstoffer, belegg, fuktstoffer og andre overflatebehandlinger som kan irritere øyet. Biofinity kontaktlinser er derfor spesielt anbefalt for personer med ømfintlige øyne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.