Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

Biotrue Flightpack 100ml

 Biotrue Flightpack 100ml frontvisning

Biotrue Flightpack 100ml

Biotrue linsevæske fra Bausch & Lomb er kjennes av sin skånsomme og enkle bruk. Biotrue All-in-One er derfor også ideell for bruk når du er på farten. Med Biotrue Flightpack fra Bausch & Lomb blir det enda enklere å pleie kontaktlinsene når du reiser. Den lille pakningen passer i enhver rullekoffert, og en medfølgende ziplockbag gjør at du kan ta løsningen med i håndbagasjen – et uunnværlig produkt på lange flyvninger.

Den praktiske Biotrue Flightpack fra Bausch & Lomb er egnet for rengjøring, desinfisering, skylling, oppbevaring og fukting av linsene dine. Basert på den naturlige tårevæsken og med en pH-verdi tilpasset øyet, sikrer løsningen langvarig fuktighet i øyet og en brukskomfort uten sammenligning. Denne effekten oppnås ved fuktemiddelet hyaluronat, som også finnes i øyets tårevæske. Den naturlige aktive ingrediensen hyaluronat omhyller kontaktlinsene dine og sikrer dermed nødvendig fuktighet og tolereres godt. Hyaluronatet forblir på linsene i inntil 20 timer og gir en komfortabel bruksfølelse hele dagen.

Påføringen av Biotrue linsevæske for rengjøring er enkelt og tidsbesparende. For desinfeksjon, plasser linsene sammen med løsningen i det medfølgende oppbevaringsetuiet. 2-trinns desinfeksjonssystemet dreper effektivt bakteriene på kontaktlinsen.

Flightpakken består av 1 små resirkulerbare PET-flaske à 100 ml kombinasjonsløsning, 2 kontaktlinseetuier og en ziplock-pose for transport i håndbagasjen. Mister Spex' 30-dagers åpent kjøpt gir deg muligheten til å returnere feilbestillinger eller defekte varer uten tidspress.

Tilgjengelige varianter

Levering 2-8 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

79 kr

79 kr per 100ml

Du sparer N/A

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo