Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

  • Biotrue

Biotrue Kontaktlinser

(2)

Viser produkter 1 to 2

Biotrue kontaktlinser på Mister Spex

Biotrue distribueres av Bausch & Lomb, en av verdens ledende produsenter av synsprodukter. Biotrue kontaktlinser på Mister Spex er et utmerket valg når du vil ha komfortabelt syn hele dagen. Disse kontaktlinsene er inspirert av det naturlige øyets mekanismer og etterligner tårene i dine egne øyne for å opprettholde fuktighet og form.

Biotrue kontaktlinser er ideelle for både langsynte og nærsynte. De er kjent for å motvirke blending og lysreflekser selv ved dårlige lysforhold og tilbyr dermed unik synsskarphet fra tidlig morgen til sen kveld. Disse endagslinsene minimerer også skadelig UV-stråling. Men husk: de er ikke en erstatning for UV-absorberende briller, ettersom linsene ikke dekker øynene dine helt. Biotrue kontaktlinser på Mister Spex anbefales på det sterkeste for idrettsutøvere og personer som skal ut og reise, ettersom de fås i ulike pakninger fra 30 til 90 linser per eske.

Når du kjøper Biotrue kontaktlinser på Mister Spex, Europas mest populære nettoptiker, får du en rekke fordeler. Våre erfarne optikere fjerner all tvil du måtte ha før du velger kontaktlinser. Vi tilbyr dessuten sikre betalingsløsninger, effektiv og sporbar levering og problemfri retur.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.