Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

  • Freshlook

Freshlook Kontaktlinser

(4)
Viser produkter 1 till 4 av 4

FreshLook kontaktlinser

Ciba Vision, den amerikanske produsenten av kontaktlinseserien FreshLook, er en del av det sveitsiske konsernet Novartis og en av de største produsentene av kontaktlinser og linseprodukter i verden. Ciba Visions europeiske produksjon er etablert i den tyske byen Großwallstadt. Produktporteføljen FreshLook består av til sammen fem fargede kontaktlinser som passer til mange bruksområder.

FreshLook Colorblends er lett tonede kontaktlinser som forandrer fargen på øyet på en naturlig og diskré måte.

FreshLook Colors har en kraftigere toning som i større grad dekker øyets naturlige farge. Kontaktlinsene FreshLook Dimensions er spesielt utviklet for lyse øyne – og skaper mer markerte og uttrykksfulle øyne.

Alle kontaktlinser i FreshLook-serien er myke og skånsomme mot øynene. Ciba Vision bruker kun kvalitetsmaterialer i sine FreshLook kontaktlinser, og de kjennetegnes av høy oksygengjennomtrengelighet og komfort. FreshLook månedslinser er brukervennlige og gir krystallklart syn når de settes inn på riktig måte. Mister Spex har også FreshLook kontaktlinser uten styrke for personer som ikke trenger synskorreksjon, men som vil prøve et nytt utseende.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.