Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

999 999

Liu Jo Alle merker

(1)

Liu Jo på Mister Spex

Denne enestående kolleksjonen fra Liu Jo på Mister Spex er en lekker kombinasjon av mote og synsprodukter. Liu Jo på Mister Spex er en kolleksjon av designerbriller utviklet for elegante kvinner som vil føle seg selvsikre i det de har på seg. Alle innfatninger har detaljer som framhever brukerens ansiktstrekk.

Liu Jo på Mister Spex byr på både pulserende og mer diskré innfatninger. Kanskje kunne du tenke deg et blomstermotiv for å vekke oppsikt? Eller kanskje synes du det blir for mye og vil heller gå for en innfatning med stilig mønster eller bare ensfarget, men likevel pyntet med nagler og andre intrikate detaljer? Med disse brillene fra Liu Jo på Mister Spex vil du både føle deg fantastisk og se fantastisk ut.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.