Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Oakley Editorial
Alle tiders Oakley!

Editorial: Oakley

Prester ditt aller beste med innovative Oakleys briller og solbriller. Brillene er utformet for å passe ulike behov, med funksjonell teknologi og finesser som gjør dem til et ypperlig valg av treningspartner.

Optimal synsopplevelse

På sykkelturer er Prizm™ Road det optimale brilleglasset og gir garantert god sikt. Modellen Oakley Evzero (three-point-fit) med materiale av O Matter™-teknologi har brillen perfekt støtte og komfort. Oakley Jawbreaker har i tillegg lufteventiler og justerbare stropper for ekstra god passform. Ypperlig til bruk sammen med hjelm.

Individuell passform

Med den innovative TruBridge™- teknologien får disse brillene toppscore. Selv neseputene kan byttes ved hjelp av en optiker, for å tilpasses ditt behov.

Førsteklasses komfort

Leter du etter solbriller til hverdagsbruk er Oakley Holbrook og Oakley Crossrange i streetstyle-kategorien to gode valg. Foruten krystallklare glass uten gjenskinn gir de utmerket støtte uten å klemme mot nesen. Stengene og neseputene er laget av det glisikre materialet Unobtanium® for et bedre og mer komfortabelt grep.

Kompromissløs perfeksjon

Briller med TruBridge™-teknologi er midt i blinken for deg som driver med høyaktivitetsport og trenger en perfekt passform som tilpasses brukeren. Her får du en robust, lettvekts brille i trendy transparent design.

Har du ikke funnet den rette Oakley-brillen ennå?

Til Oakley-kolleksjonen
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.