Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Filter
For et mer prsist mål av din hodebredde

1950 5289
  • Porsche Design

varer

(79)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 79

Porsche Design på Mister Spex

Porsche har over 70 år lange tradisjoner. Selskapet har sin base i Stuttgart-Zuffenhausen og grunnla bilfabrikken sin i 1945, hvor de fokuserte hovedsakelig på produksjon av sportsbiler. I Mister Spex’ nettbutikk finner du ikke biler, men derimot brillekolleksjoner fra Porsche Design. Bilprodusenten ga seg i kast med mote i 1974, og nå har motemerket vært etablert i nesten 40 år. I likhet med selskapets andre områder er brillemodellene preget av luksus, kvalitet og nyskapning. Hver kolleksjon holder høyeste standard når det gjelder produksjon og design.

Briller og solbriller fra Porsche Design fås eksklusivt for menn i Mister Spex’ nettbutikk. Glassene er laget av uknuselig polykarbonat, og innfatningene er laget av enten plast, metall eller titan – noe for enhver smak, med andre ord. Kolleksjonens fargepalett er diskré. Svart, brunt og sølv er de dominerende nyansene. Solbrillene fra Porsche Design følger moten og fås som pilotmodell eller i ovale og rektangulære former. I Mister Spex’ nettbutikk finner du også solbriller med monoglass. Den høye kvaliteten og den unike designen gjenspeiles også i følelsen av komfort når du har på deg brillene.

De gummierte endestykkene er prikken over i-en i Porsche Designs kolleksjon. Perfekt passform med neseputer i plast gjør den fantastiske brukeropplevelsen fullendt. Bruk filtermenyene i Mister Spex’ nettbutikk for å finne din favorittmodell fra Porsche Design. Med vårt virtuelle prøveverktøy får du også hjelp til å velge riktig. Prøv våre 2D- og 3D-tjenester hvor du kan plassere favorittbrillene dine på ansiktet ditt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.