Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Barnesolbriller

Barnesolbriller

Filter

398 1399

Barnesolbriller

(8)
Viser produkter 1 till 8 av 8

Barnesolbriller

Du vet selv at skarpt sollys kan gjøre vondt og skade øynene dine. Det samme gjelder for barna dine. Barn er enda mer sårbare enn deg for strålingen fra solen. Barn er uvitende om faren og forstår ikke hva som skjer når de leker i sommersolen. Polariserte solbriller beskytter barnet ditt og sørger for at det kan nyte sommeren i fulle drag. Ta en titt på vårt sortiment av barnesolbriller for å finne det perfekte paret.

Disse solbrillene gir barneøyne den beskyttelsen de trenger. UV-beskyttelsen blokkerer skadelig stråling, og det polariserte filteret bidrar til å unngå tretthet og hodepine. Solbrillene hjelper også på synet, slik at barnet unngår ulykker når det er ute og leker.

Mister Spex har et omfattende sortiment av barnesolbriller. I vår nettbutikk finner du over 2000 forskjellige modeller fra mer enn 60 designermerker. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du få tilsendt fire par for prøving hjemme og returnere de tre du ikke vil ha. Med vår trygge og effektive levering får du produktene i god tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.