Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

2499 2499
 • Céline

Céline Solbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Kjøp Céline-solbriller hos Mister Spex

Célines design er uttrykkelig fransk og feminint. Tidløse, elegante design kombinert med en leken og moderne vri for å skape en look som er perfekt for den moderne kvinne. De er elsket av både fashionistaer og kjendiser, og Céline-solbriller er en vakker og moteriktig måte å beskytte øynene dine mot de harde UV-strålene på. Kjøp Céline-solbriller her og finn det perfekte paret som passer din stil.

Tidløs eleganse: Solbriller fra Céline

Céline er et fransk luksusmerke kjent for sine klassiske design. Merkevaren oppstod i 1945 som designer av barneklær, men endret raskt fokus og ble den eksklusive designeren av sofistikerte stiler for kvinnen vi kjenner i dag. Solbriller fra Céline kombinerer et nedtonet og nesten uanstrengt designspråk med en eksentrisk og unik vri. Rene, moderne linjer blandes perfekt med vintage-inspirasjon, noe som gjør Céline-solbriller til et åpenbart valg for den moderne kvinne. Vi har sett Céline-solbriller på noen av de største kjendiser i vår tid, så hvorfor ikke gjøre som dem og smykke deg med ditt eget par solbriller fra Céline? Mister Spex har et fantastisk utvalg av Céline-solbriller som passer stilen til enhver kvinne.

Solbriller er selvfølgelig ikke bare et motetilbehør som hører sommeren til. Vi trenger solbriller året rundt, for å beskytte øynene våre mot skadelige effekter fra solen. Vårt slitesterke herdede glass er inkludert i prisen på hvert eneste par med solbriller fra Mister Spex. Disse fargede glassene beskytter øynene dine mot potensielt skadelige UV-stråler, og blokkerer dessuten ut blending fra skarpt lys og refleksjoner. Kombinert med moteriktige solbriller fra Céline vil du garantert både føle deg og se fabelaktig ut, enten det er på stranden om sommeren eller på skisenteret om vinteren.

Hvorfor kjøpe dine nye solbriller hos Mister Spex

Velger du Mister Spex når du handler på nettet, sparer du både tid, krefter og penger. Du kan se gjennom vårt utvalg av Céline-solbriller hjemmefra, når du ønsker det. Våre filtre og vårt virtuelle prøverom hjelper deg å finne det perfekte paret. Det er raskt og enkelt å bestille, og prisene våre er alltid konkurransedyktige. Du får rask levering av dine nye Céline-solbriller, og det beste av alt er at frakt er helt gratis på bestillinger over 700 kroner. Om du ikke er ett hundre prosent fornøyd med dine nye solbriller når du mottar dem, har vi forståelse for det. Bare returner Céline-solbrillene dine innen 30 dager fra du mottar dem, så refunderer vi hele kjøpesummen.

Vi ønsker at du skal sette pris på å handle hos oss. Om det skulle dukke opp noen spørsmål underveis i prosessen, kan du bare ta kontakt. Vårt kunnskapsrike team er opptatt av at du blir helt fornøyd, og er tilgjengelig på e-post og telefon. Velger du oss kan du glede deg over:

 • Stort utvalg av Céline-solbriller
 • Filtre som er enkle å bruke og hjelper deg å finne det rette paret
 • Virtuelt prøverom som lar deg se hvordan solbrillene ser ut på før du bestiller
 • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner
 • 90 dagers pengene-tilbake-garanti, og fri retur
 • Antirefleks-glass med UV-filter inkludert i prisen
 • Engasjert og hjelpsom kundeservice
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

 • Ring oss 21628831
 • Gratis frakt over kr. 700,-
 • 90-dagers returpolicy
 • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.