Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Filter
For et mer prsist mål av din hodebredde

249 498

Trendy Quay-solbriller fra Mister Spex

Det australske merket Quay står for rimelig innovasjon. Quay-solbrillene har sitt opphav i musikkbransjen, og er designet for den moderne, bekymringsløse og fryktløse mann og kvinne. Du trenger bare kaste ett blikk på utvalget på nettet hos Mister Spex, og du forstår umiddelbart hva det dreier seg om: Quay-solbriller er hippe og trendy, men også tidløse og klassiske. Finn et par med rimelige Quay-solbriller her.

For motebevisste tenkere: Quay-solbriller

Ung, fresh og fryktløs: Quay-solbriller er laget for dagens moderne menn og kvinner. De er inspirert av den ungdommelige, kreative energien du kjenner fra musikkfestivaler, og solbrillene fra Quay oppstod ut ifra et ønske om å levere moteriktige solbriller til en rimelig pris. Siden lanseringen i 2004, har det australske merket blitt kjent over hele verden for sin unike stil, inspirert av klassiske looks som er oppdatert for dagens marked.

Quay er opptatt av å levere produkter av topp kvalitet til en rimelig pris. Du kan velge fra et stort utvalg av farger, materialer, former og størrelser. Det finnes garantert par som lar deg uttrykke din personlige stil uten å lage store hull i lommeboka. Finn ditt par her og kjøp på nettet hos Mister Spex.

Rimelig mote på sitt beste, fra Quay

Det har aldri vært enklere å kjøpe solbriller på nettet, takket være Mister Spex. Bruk filtrene våre for å gjøre netthandelen enklere. Ved å bruke dem kan du raskt og enkelt finne det perfekte paret. Kjøp ut fra rammeform, materiale, farge eller størrelse. Du kan også velge prisklasse eller bruke vårt ansiktsform-filter for mer skreddersydde resultater. Vi forstår også hvor viktig det er å prøve et par solbriller. Derfor har vi utviklet vårt digitale prøverom. Finn et bilde av deg selv (portrettformat fungerer best) eller ta et med webkameraet ditt. Last opp bildet, og klikk på det paret med Quay-solbriller du vil prøve på. Det er alt! Du ser med en gang hvordan du vil se ut med et par moteriktige solbriller fra Quay.

Det spiller ingen rolle hvilken modell du velger, husk at hvert eneste par med solbriller fra Mister Spex leveres med fargede, herdede glass. Disse glassene gir overlegen UV-beskyttelse og har et antirefleks-belegg. slik at du virkelig kan nyte de solrike dagene med stil.

Når du velger å kjøpe Quay-solbriller fra Mister Spex, får du dessuten enda mer for pengene. Det er fordi vi tilbyr fri frakt, og om du av en eller annen grunn skulle ønske å returnere Quay-solbrillene dine, sender du dem bare tilbake innen 90 dager fra du mottok dem, for å få pengene tilbake. I tillegg til det, står vårt kunnskapsrike og vennlige kundeserviceteam klare til å hjelpe deg når som helst.

Å kjøpe Quay-solbriller på nettet hos Mister Spex er veien å gå. Hvorfor? Kjøp på nettet og dra nytte av disse fordelene:

  • Fri frakt (bestillinger over 700 kroner)
  • 90 dagers returrett
  • Herdede, fargede glass er inkludert i prisen
  • UV-filter av høy kvalitet
  • Pålitelig og vennlig kundeservice
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.