Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Sammenleggbare solbriller

Sammenleggbare solbriller

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

1399 2099

Sunglasses

(7)

Viser produkter 1 to 7

Sammenleggbare solbriller på Mister Spex Norge

Solen gjør godt for humøret, men er en trussel mot øynene våre. Når du oppholder deg utendørs, enten det er på stranden eller i vinterfjellet, blir du utsatt for skadelig ultrafiolett stråling. Det er også viktig å bruke solbriller i bilen, siden øynene blir fort slitne av å kjøre. Sammenleggbare solbriller av høy kvalitet reduserer blending og gir deg skarpere syn, samtidig som du får en høy grad av UV-beskyttelse.

En stor fordel med sammenleggbare solbriller er at de er enkle å putte i etuiet og ta med overalt. Innfatningen er likevel svært robust. Mange sammenleggbare solbriller kan tilpasses med glass med styrke, slik at du både får synskorreksjon og unngår blending samtidig. Solbriller er viktig når du er på sjøen eller i vinterfjellet, men de beskytter også når du bare skal ut og shoppe.

Mister Spex’ kolleksjon inneholder en rekke sammenleggbare solbriller i både sporty og klassiske modeller. Alle våre solbriller fås med ekstra robuste kvalitetsglass med antirefleksbelegg, og noen modeller fra Ray-Ban har polariserte glass. Andre kjente varemerker i vårt sortiment er Carrera, Vans og Persol. Som Europas ledende optiker på nett er det enkelt å velge briller på Mister Spex. Vi sender solbrillene samme dag hvis du bestiller før kl. 14.00.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.