Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Sunglasses for oval faces

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

239 4799

Solbriller for ovalt ansikt

(5.266)

Viser produkter 1 to 60

Solbriller til ovalt ansikt

Er du så heldig å ha et ovalt ansikt? På Mister Spex finner du solbrillene du alltid har drømt om. Vi har massevis av modeller som vil se fantastiske ut på ditt ovale ansikt og gi deg den rette stilen på stranden eller på shoppingturen. På Mister Spex’ nettside finner du innfatninger fra mer enn 60 designere, og vår kolleksjon av solbriller til ovalt ansikt omfatter produkter fra brillegiganter som Ray-Ban. Kolleksjonen er perfekt for deg som vil være i forkant av trendene.

Når du skal velge solbriller til ovalt ansikt, må du ta en titt på våre modeller med polariserte glass, som gir ekstra beskyttelse til øynene. Vi kan også gjøre glassene dine ripefrie, noe som er en god idé hvis du skal ta med deg solbrillene overalt og vil at de skal se nye ut lenge.

Vi har så mange fantastiske solbriller til ovalt ansikt at vi godt kan forstå at du vil prøve alle sammen! Du kan heldigvis prøve hver eneste modell til ovalt ansikt her på Mister Spex hvis du ønsker det – vi har nemlig et praktisk virtuelt prøveverktøy. Med dette verktøyet kan du «prøve» forskjellige solbriller virtuelt og se hvordan de passer til ansiktet ditt i 3D.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.