Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Sunglasses for square faces

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

249 4799

Solbriller for firkantet ansikt

(3.804)

Viser produkter 1 to 60

Solbriller til firkantet ansikt

På Mister Spex finner du en rekke fantastiske solbriller til alle ansiktsformer, blant annet solbriller til firkantet ansikt fra noen av verdens ledende designere. Solbrilledesignerne blir stadig mer nyskapende når det gjelder å få sine kreasjoner til å harmonere med ulike ansiktsformer. Finner du den rette designen, vil det utgjøre en enorm forskjell for helheten. Finn dine perfekte solbriller til firkantet ansikt i vår nettkatalog.

Solbriller til firkantet ansikt fås i mange forskjellige stiler, så ta deg god tid for å finne et par du virkelig liker. Pilotbriller er en favoritt til firkantede ansiktstyper, og vi har noen supre modeller med grå toning og metallinnfatning fra prestisjefylte varemerker som Ray-Ban som virkelig vil gjøre susen! En slank, strømlinjeformet design med dobbel bro er også et godt valg, med et dynamisk utseende og rene, klare linjer. Til dame finnes det spesialmodeller til firkantet ansikt fra kreative varemerker som Jee Vice, mens ekspertene hos Prada har skapt noen flotte modeller som dekker godt på siden.

På Mister Spex er det enkelt å finne solbriller med styrke som passer perfekt til din egen unike ansiktsform. Alt du trenger å gjøre, er å søke i vår nettkatalog og finne et merke og en modell som passer til deg. Vi tilbyr effektiv og sporbar levering, og skulle du ikke være fornøyd med produktet, kan du benytte deg av vår 90-dagers problemfrie returordning.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.