Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Solbriller for hjerteformet ansikt

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

249 4799

Solbriller for hjerteformet ansikt

(3.810)

Viser produkter 1 to 60

Solbriller til hjerteformet ansikt

Er du på jakt etter solbriller til hjerteformet ansikt? Da har du kommet til rett sted. På Mister Spex vil du finne et enormt utvalg av solbriller til deg som har høye kinnben, bred panne og spiss hake eller smal kjevelinje – typiske trekk ved et hjerteformet ansikt. Alt fra Ray-Ban og Burberry til Carrera og Lacoste – vi har noen av verdens mest populære og bestselgende varemerker.

Du bør helst velge solbriller som reduserer bredden på pannen din og får kjevepartiet til å virke bredere. Solbriller som er bredere nederst, vil skape denne illusjonen. Du kan for eksempel gå for klassiske pilotbriller, overdimensjonerte Jackie O-solbriller eller sommerfuglbriller. Lyse farger, avrundet form og garnityrmodeller fra varemerker som Prada er også et ypperlig valg, siden de framhever kinnbena og tar oppmerksomheten bort fra pannen. Noen av de mest anbefalte solbrillefasongene til hjerteformet ansikt er wayfarer, rektangulær, oval, firkantet og rund.

Hvilke typer bør du unngå når du skal velge solbriller til hjerteformet ansikt? Det er lurt å holde seg unna modeller med utsmykninger på innfatningen, dekor ved tinningene og bredde øverst. Slike solbriller vil få ansiktet ditt til å virke bredere. Som Europas mest populære optiker på nett kan Mister Spex tilby deg et utrolig utvalg av solbriller. Du benytter enkelt det virtuelle prøveverktøyet for å finne de rette solbrillene som passer best til din personlige smak og ansiktsform.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.