Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Solbrillelooken for denne sesongen

Solbrilletrender vår & sommer 2019

The Lennon Update

Metallsolbrillene endrer fasong denne sesongen. Windsorsolbriller vil også gjenopplives med helt nye detaljer.

Oppdag nå

Fargefokus

Solbrillene skinner om kapp med solen enten det er i transparente toner eller i mykt fargede glass.

Oppdag nå

Mønstermani

Solbrillene viser hvor forskjellige havanna- og skilpaddemønster kan være når de nå kommer i helt nye variasjoner.

Oppdag nå

Fashion Insight

Dersom du er ute etter en annerledes look, vil du elske denne trenden. Den er inspirert av sportslig design og en klype ekstravaganse.

Oppdag nå

Solbrilletrender vår & sommer 2019

Dagene blir endelig lengre, temperaturen stiger sakte men sikkert, og solen viser seg igjen. Når den varme sesongen begynner er det på høy tid med en ny look. Hva er de siste solbrilletrendene? Les videre.

Dette er solbrilletrendene for våren og sommeren.

Solbrillene minner om John Lennons favorittbriller, men de har nå fått et nytt utseende med geometriske, ovale former eller windsorfasong. En perfekt match for denne modellen. Den andre trenden denne sesongen beriker hverdagen med de nydeligste fargekombinasjoner. Uansett om det gjelder de transparente innfatningene i myke nyanser eller halvtransparente glass så viser årets solbriller seg frem med fokus på fargene. Populære mønstre som Havana og skilpaddemønster dominerer nok en gang både menns og kvinners solbrillemote denne sesongen. Innfatningene er ekstra store, runde eller lyse med blåtonede glass. Den vågale moteløven velger nå solbriller som tiltrekker seg oppmerksomhet. Det gjør man med sportslige modeller som ikke lenger bare brukes i idrettssammenheng. De gjør seg bemerket med uvanlige former og futuristiske retroinnslag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.