Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

549 3489

Golfbriller

(13)

Viser produkter 1 to 13

Golfbriller hos Mister Spex

Hos Mister Spex har vi briller til alle typer idrett! I vårt omfattende sortiment av designergolfbriller finner du akkurat det du trenger. Velg golfbrillene du har drømt om, eller la deg inspirere av vårt store utvalg! Med de beste modellene fra de største varemerkene vil du garantert finne dine perfekte briller raskt og problemfritt.

Adidas’ golfbriller er stilige med sin iøynefallende fasong. De er perfekt tilpasset forskjellige ansiktsformer og sitter som støpt uten å føles ubehagelige. Nå er det ikke noe som hindrer deg i å få til det perfekte slaget!

I tillegg til å takle raske bevegelser må golfbrillene også ha de rette glasspesifikasjonene. Fargen på glassene er avgjørende. Glassene må være utformet på en slik måte at de gir optimal sikt på kort og langt hold, og du må raskt kunne skifte mellom de to.

Oakley er en av de ledende designerne på dette feltet. Oakleys designerbriller med gule speilglass og glass med klassisk grå/grønn toning er populære golfmodeller i Mister Spex’ sortiment. Hvis du er ute etter en stilig modell med hel ramme eller en supersporty modell, er det bare å velge og vrake.

Finn dine egne personlige favorittgolfbriller eller søk i Mister Spex’ sortiment via designer, form eller materiale. Du vil helt sikkert finne golfbriller som passer til akkurat deg!

Når du har fullført bestillingen, sender Mister Spex brillene så snart som mulig, ofte samme dag. Skulle du ikke være fornøyd med de nye brillene dine, sender du dem i retur innen 90 dager mot refusjon eller et nytt produkt.

Du finner ytterligere informasjon om bestilling, levering og vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti på våre servicesider.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.