Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Hvordan finner jeg pupillavstanden?

Er ikke pupillavstand angitt i brilleseddelen? Ikke noe problem! Den er rask og enkel å finne. Velg ett av følgende tva alternativer:

1. Du kan sende oss et portrettbilde av deg selv på e-post, så finner vi pupillavstanden din ved hjelp av vår optikerprogramvare. Vi behandler selvfølgelig bildet ditt strengt konfidensielt og vil aldri utlevere det til en tredjepart.
Foretrekker du likevel å bestille briller med styrke direkte fra vår nettbutikk, kan du også sende et bilde av deg selv med en linjal holdt horisontalt over øyebrynene.

2. Mål pupillavstanden selv med en linjal.

Tips: Våre optikere anbefaler det første alternativet. Da velger du bare «Jeg vet ikke hvilken PD jeg har» i ordreprosessen, så kontakter våre optikere deg på e-post rett etter at ordren er sendt for å hjelpe deg videre.

I de følgende instruksjonene får du detaljert informasjon om hvordan du skal finne PD:

Mål pupillavstanden selv med en linjal


Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål?

Skriv til oss på:
support@misterspex.no

Eller ring oss på:
21628831
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.