Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Reklamasjon


1. Kontaktlinser og tilbehør:

Kontaktlinser og tilbehør kan returneres innen 90 dager forutsatt at den innvendige emballasjen ikke er åpnet og den utvendige emballasjen er i god stand.

Ved feil på kontaktlinser, for eksempel rifter i linsene eller manglende linser i emballasjen, kan du kontakte vår kundeservice. Vi ber deg ha følgende informasjon klar, slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig: LOT-nummer, utløpsdato, korreksjonsverdier og antall defekte kontaktlinser.

2. Solbriller og briller:

Skadde eller mangelfulle solbriller og briller kan returneres i inntil 3 år etter at de er mottatt. Kontakt først vår kundeservice. Det er viktig at du kontakter oss først, før du går til en optikerpartner for ytterligere assistanse.


Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål?

Skriv til oss på:
support@misterspex.no

Eller ring oss på:
21628831
  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.