Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Reklamasjon


1. Kontaktlinser og tilbehør:

Opplever du problemer med kontaktlinsene dine?

Kontroller først at du har bestilt riktig i henhold til linseseddelen fra optikeren, samt at du har mottatt riktig produkt i henhold til bestillingen.

Ved feil på kontaktlinser, som for eksempel rifter i linseblisterne eller manglende linser i emballasjen, kan du kontakte vår kundeservice. Vi ber deg ha følgende informasjon klar, slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig: ordrenummer, LOT-nummer, utløpsdato, korreksjonsverdier og antall defekte kontaktlinser.

Ved en godkjent reklamasjon erstatter Mister Spex varen med et nytt, likedan produkt.

2. Solbriller og briller:

Det er viktig å undersøke produktene nøye når du får dem. Som kunde har du ansvar for å kontrollere at de tilsendte produktene er feilfrie når du mottar dem. Om et produkt mot formodning skulle være skadet eller ha andre feil ved levering, må du kontakte oss innen 7 dager fra du mottok varen for at vi skal kunne gå videre med din reklamasjon.

Vi tilbyr 2 års produktgaranti på alle våre briller og solbriller. Produktgarantien gjelder kun på produksjonsfeil og ikke ved selvforskyldte skader eller slitasje grunnet bruk.


Ved reklamasjon

Om du ønsker å reklamere på ditt produkt, kontakt vår kundetjeneste på telefon 21 62 88 31 eller på e-post til support@misterspex.no så hjelper vi deg gjerne.

I forbindelse med reklamasjon på kontaktlinser og briller som er tilpasset med styrke har Mister Spex rett til å kreve å se brille-/ linseseddelen din for å verifisere at produktene du har bestilt er det som er anbefalt til deg av optikeren din.


Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål?

Skriv til oss på:
support@misterspex.no

Eller ring oss på:
21628831
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.