Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

689 889
  • Polaroid

Polaroid Briller

(37)

Viser produkter 1 to 37

Briller fra Polaroid på Mister Spex

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har et stort utvalg av stilige modeller med høykvalitetsglass og komfortable innfatninger. Det internasjonalt anerkjente varemerket Polaroid har spesialisert seg på å produsere glass med styrke, solbriller, innfatninger i begrenset opplag og clip-on-solbriller. Produkter fra den trendy nye Polaroid-kolleksjonen kan bestilles i Mister Spex’ nettbutikk.

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har en svært karakteristisk stil med firkantede innfatninger og buede stenger. Utvalget av farger er stort, og Polaroid-logoen er trykt på siden av hver modell. Denne kolleksjonen appellerer til både menn og kvinner som vil ha en sofistikert og elegant look som passer til enhver stil. Og med Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy er det enkelt å finne de ideelle brillene som passer til din ansiktsform og motesmak.

Vi tilbyr ekstra robuste høykvalitetsglass med antirefleks og UV-beskyttelse. Bestiller du Polaroid-briller på Mister Spex, kan du nyte godt av enestående service, effektiv og sporbar levering med Posten og problemfri retur innen 90 dager fra Europas favorittoptiker på nett.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.