Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

749 2289

varer

(63)

Viser produkter 1 to 60

Escada på Mister Spex

Tysk mote har sjelden vært så populær som i dag. En av grunnene til dette er det tyske luksusmerket Escada. Dette varemerket for kvinner ble grunnlagt i 1978 av Margaret og Wolfgang Ley, og i dag er det vanskelig å tenke seg moteverdenen uten det. Mer enn noe annet varemerke symboliserer det moderne eleganse, absolutt glamour og feminin sensualitet på en ypperlig måte.

Varemerket er basert på konseptet om en moderne livsstil med det perfekte antrekket for enhver anledning. Escadas karakteristiske stil preges av en tydelig forkjærlighet for farger og detaljer. Selv om Escada stort sett bruker sterke farger i sine kleskolleksjoner, har varemerkets kreative sjeler hovedsakelig fokusert på dempede farger som svart, brunt og grått i sine brille- og solbrillekolleksjoner. Kolleksjonene er beriket med spennende kombinasjoner av mønstre, farger og sjatteringer, noe som gir dem en unik stil. Alle modellene i kolleksjonen har en touch av eleganse og ekstravaganse. Dessuten kjennetegnes varemerket av høy standard, førsteklasses finish, perfekt passform og de beste materialene.

I tillegg til eksklusive klær og briller omfatter luksusmerkets produktportefølje nå også alt fra sko og vesker til skjønnhetsprodukter og accessoirer, som alle har hatt stor suksess på markedet. Og det overrasker oss ikke med tanke på Escadas unike brille- og solbrillekolleksjoner.

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.