Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Filter

  • Air Optix

Air Optix Kontaktlinser

(9)
Viser produkter 1 till 9 av 9

Air Optix kontaktlinser

Med kontaktlinserna AIR OPTIX höjer tillverkaren Ciba Vision ribban när det gäller syrepermeabilitet.

Med kontaktlinsene AIR OPTIX har produsenten Ciba Vision satt en ny standard for oksygengjennomtrengelighet. Høy oksygensirkulasjon er viktig for at netthinnen skal kunne puste og gir varig komfort over lengre perioder. Hvis du bruker mye tid foran PC-en eller oppholder deg i rom med klimaanlegg eller i røykfylte rom, er kontaktlinser med høy oksygengjennomtrengelighet ekstra viktig. Men den revolusjonerende nyheten med AIR OPTIX kontaktlinser er at du kan ha dem på når du tar deg en lur og til og med over natten uten å våkne opp med klebrige og tørre øyne.

Normalt oppnås høy oksygengjennomtrengelighet i kontaktlinser gjennom høyt vanninnhold. Kontaktlinser med høyt vanninnhold har imidlertid den bivirkningen at de trekker ut øyets naturlige fuktighet. Dette reduserer fort komforten, særlig for brukere som har problemer med tørre øyne. Ciba Vision har utviklet AIR OPTIX AQUA spesielt for tørre øyne. Den patenterte teknologien AIR OPTIX AQUA TriComfort bruker spesialmaterialer for å opprettholde fuktigheten og gir dessuten svært høy oksygengjennomtrengelighet. AIR OPTIX AQUA kontaktlinser har også en ekstra glatt overflate som minimerer klebing mot hornhinnen og opphopning av avleiringer. AIR OPTIX AQUA kontaktlinser tilbyr dermed en utmerket kombinasjon av høy oksygengjennomtrengelighet og lavt vanninnhold.

For brukere med spesielle behov tilbyr vi AIR OPTIX for ASTIGMATISME og AIR OPTIX MULTIFOCAL. Med disse modellene kan linsebrukere med astigmatisme og presbyopi nyte godt av fordelene med AIR OPTIX-teknologien.

Flaggskipet til AIR OPTIX-serien er likevel de nye AIR OPTIX NIGHT & DAY-linsene.Dette er de perfekte kontaktlinsene for alle som er lei av hele tiden å måtte ta ut og sette inn nye linser. Med en oksygengjennomtrengelighet på 175Dk/t kan AIR OPTIX NIGHT & DAY brukes hele døgnet uten problemer i opptil én måned i samråd med optiker eller øyelege.

Kontaktlinsene AIR OPTIX kjennetegnes av sin overlegne design som gir en stabil plassering på øyet. Du får dermed konstant synsskarphet. Takket være den lyseblå toningen finner du alltid linsen på øyet og i etuiet. AIR OPTIX linsenes stabilitet gjør det raskt og enkelt å sette inn og ta ut linsene, selv for uerfarne brukere. Av denne og flere andre grunner er AIR OPTIX ledende i kontaktlinsemarkedet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.