Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Sunglasses for round faces

Filter

For et mer prsist mål av din hodebredde

239 4599

Solbriller for rundt ansikt

(2.738)

Viser produkter 1 to 60

Solbriller til rundt ansikt

Når du skal velge de perfekte solbrillene til sommersesongen, vil du ha en modell som passer perfekt til ansiktsformen din. Derfor kan du nå se solbriller til forskjellige ansiktsformer og finne det rette paret for akkurat deg. Denne kolleksjonen av solbriller til rundt ansikt er et godt eksempel på hvordan du finner de perfekte solbrillene. På Mister Spex gjør vi vårt ytterste for at du skal finne de rette solbrillene som både ser bra ut, er av førsteklasses kvalitet og gir deg nødvendig beskyttelse mot solen.

I denne solbrillekolleksjonen er det mye å velge i. Modellene er designet og tilpasset spesifikt for å passe til runde ansikter. Du vil se at glassene er formet for å ta seg best mulig ut i ansiktet ditt. Bruk gjerne vårt virtuelle prøveverktøy for å se hvordan solbrillene kler deg. Dette er en optimal måte å velge riktige solbriller på.

Når du bestiller hos Mister Spex, kan du føle deg helt trygg. Vi vil at du skal motta produktene dine så snart som mulig og i perfekt stand. Hvis du sender inn bestillingen din før kl. 14.00 på en ukedag, garanterer vi at vi sender varene dine samme dag. Hvorfor ikke ta en titt på Mister Spex’ sortiment av solbriller til rundt ansikt i dag?

  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over 700kr
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.