Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Nå har Lensstore byttet navn til Mister Spex!

Tiden flyr og det virker som at det var i går vi startet vårt samarbeid med Mister Spex. Vi har arbeidet hardt mot å kunne presentere vårt oppdaterte sortiment av briller, solbriller og linser, samt med implementering av nye funksjoner på nettsiden; som smartere filtre og hjemlån av brilleinnfatninger. Vi kommer selvsagt til å fortsette med vår gode service og levere samme høye kvalitet på våre produkter, og det til virkelig gode priser.

Hva er Mister Spex?

Mister Spex er ledende innen nettbasert brillesalg i Europa og har kontorer i Berlin, Stockholm og Haugesund i Norge. Mister Spex og Lensstore hjelper i dag kunder i Frankrike, Spania, Østerrike, Sveits, Nederland, Storbritannia og naturligvis også Sverige, Norge og Finland. Vårt mål er å bli det selvsagte valget for å bestille briller, solbriller og kontaktlinser på nett i hele Europa.

Hva innebærer dette for deg?

Du kommer ikke til å bli påvirket av dette i det hele tatt! Fortsett å bestille kontaktlinser, briller og solbriller fra Lensstore og teamet i Sverige kommer til å hjelpe deg akkurat som før. Vi beholder samme kundeservice og du kommer fortsatt til å kunne benytte deg av de samme prisene og tilbudene som tidligere. Alt kommer til å forbli for før, vi bytter bare navn til Mister Spex.

Dine tanker er verdifulle for oss:

Vi setter pris på å høre din tanker omkring vårt nye varemerke og håper at du vil dele dine meninger med oss ved å sende oss en e-post til: support@misterspex.no eller slå på tråden til oss på telefon: 21 62 88 31.


Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål?

Skriv til oss på:
support@misterspex.no

Eller ring oss på:
21628831
  • Ring oss 21628831
  • Gratis frakt over kr. 700,-
  • 90-dagers returpolicy
  • Pris inkl. glass **

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.